شامل 36 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان روانشناسی وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
زندگینامه
رنه اشپیتز در سال ۱۸۸۷ در وین متولد شد و تحصیلات خود را در پزشکی در بوداپست به اتمام رساند . پس از آن تحت نظر فروید به روان تحلیل گری روی آورد . او در سال ۱۹۳۸ به آمریکا رفت و در آنجا به عنوان طبیب, روان تحلیل گر ، استاد و پژوهنده به فعالیت های گوناگون دست زد.
اشپیتز به بررسی تحول کودک در دو سال اول زندگی علاقه مند بود و پژوهش های خود را در محیط های عینی و بدون هیچگونه دستکاری نظیر شیرخوارگاه, پرورشگاه , کانون های فرزند خواندگی و …. انجام می داد .
نظریه اصلی او در خصوص روابط شئی ( موضوعی) بود که در کنار آن به آسیب شناسی روابط مادر – کودک و بیماریهای روانی طفل و همچنین روان درمانی پیشگیری نیز علاقه داشت.
اشپیتز با توسل به روش مشاهده مستقیم اطفال و یا بررسی های طولی و عرضی , سعی در شناخت روند تکامل طفل و کسب بینش در خصوص آینده فرد داشت.
دو مفهوم عمده در نظام اشپیتز، نشانگر و سازمانگرها هستند.
۱- نشانگرها ، رفتاری خاصی هستند که تحول از یک مرحله به مرحله دیگر را نشان می دهند . نشانگرها, آشکار کننده موجودیت سازمانگر ها هستند. از جمله نشانگرها می توان به ترس از غریبه اشاره کرد.
۲- سازمانگرها، مفهومی است که اشپیتز از جنین شناسی به عاریت گرفته است . در واقع , اشپیتز الگوی پدید آیی بدنی را به حوزه تحول روانی گسترش داده است . سازمانگرها, لحظات حساس تکاملی طفل هستند که بوجود آمدن، شکل و زمان پیدایش آنها نقش مهمی در تکامل روانی طفل دارد. سازمانگرها، فرایندهای روانی هستند که بصورت مستقیم قابل مشاهده نبوده و لازم است که آنها را از طریق نشانگرها ردیابی کنیم.
و ...
فهرست مطالب
زندگینامه
دو مفهوم عمده در نظام اشپیتز
نظریه اشپیتز
مرحله بدون موضوع یا مرحله بدون شی
تحول کودک در این مرحله
مرحله پیش موضوعی یا مرحله در راه شی
مرحله شی لیبیدویی به معنای دقیق کلمه
آسیب شناسی روابط مادر- کودک
دسته بندی اختلالات روانی طفل
پایان
عنوان : نظریه رشد رنه اشپیتز
فرمت : پاورپوینت
حجم : 864 کیلوبایت
تعداد صفحات : 36
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
روان شناسی