سایت کاریابی جویا کار

مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت ارتباط با مشتری محور

دسته بندي: مقالات
14 بهمن
مدیریت
دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت ارتباط با مشتری محور

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت ارتباط با مشتری محور بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدید

سایر مبانی نظری و پیشینه تحقیق در مورد مدیریت ارتباط با مشتری در لینک زیر قابل دسترس هستند:

مقدمه مبانی نظری مدیریت ارتباط با مشتری محور :

مقدمه
امروزه با پيشرفت فناوري اطلاعات، سیستم‌های نويني تولیدشده است كه می‌تواند توان سازمان را در كاهش هزینه‌های داخلي، تعامل بهتر با محيط و درنهایت به دست آوردن سود، ياري رساند يكي از اين ابزارها، "مديريت ارتباط با مشتري" است مديريت ارتباط با مشتري اصطلاحي است كه براي توصيف چگونگي تعامل با مشتري و مديريت بر فعالیت‌هایی كه براي برقراري ارتباط پايدار و اثربخش با مشتري صورت می‌گیرد، تعریف‌شده است. منطق مديريت ارتباط با مشتري، "تحت نظر قرار دادن" و "مديريت بر تمام پروسه‌ی خدمت‌رسانی به مشتري" است

يعني پيش از شروع آشنايي با مشتري تا پايان ارائه سرويس يا محصول، بايد بدانيم كه چگونه عمل كنيم تا زمينه حضور مجدد مشتري در سازمان را فراهم آوريم بسيار مهم است كه مديريت ارتباط با مشتري به‌عنوان يك سيستم در نظر گرفته شود، سيستمي كه مشخص می‌کند چگونه با مشتريانمان کارکنیم، چگونه مشكلاتشان را حل كنيم، آنها را به خريد محصولات و خدمات شركتمان ترغيب كنيم و با آنها تعاملات مالي داشته باشيم به عبارت ديگر CRM شامل كليه جنبه‌های ارتباطات و تعاملات با مشتريان و كاربران است البته بايد به اين نكته توجه داشت كه ارتباط با مشتري مختص سازمان‌های تجاري نيست، بلكه واژه‌های معادل اين بحث را در سازمان‌های دولتي می‌توان ارباب رجوع (مشتري (، خدمت‌رسانی (بازاريابي (، طرح تكريم ارباب رجوع (مديريت ارتباط با مشتري) و مشروعيت و بقاء ( سودآوري (و نيز در موسسات خدماتي، سرويس گيرنده ).مشتري(، ارائه خدمات (كالا (عنوان كرد (قروزنده دهکردی، عامل اردستانی، یزدانیان،1390 ، ص 5).

بی شک می توان گفت مهمترین دارایی اغلب سازمان ها مشتریان آن ها هستند مشتریان به خاطر ارتباط مستقیمی که با اقدامات یک سازمان دارند ، منبع ارزشمندي براي فرصت ها، تهدیدات و سوالات عملیاتی مرتبط با صنعت مربوطه می باشند. امروزه براي رشد و بقا در عرصه رقابت اقتصادي ، شرکت ها و سازمان ها باید به مشتري مداري اهمیت ویژه اي داده و ارتباط خود را با خریداران کالا بیش از پیش افزایش دهند در روندهاي کسب و کاري جدید، به دست آوردن رضایت مشتریان جایگاهی مهم و حیاتی در اهداف شرکت ها به خود اختصاص داده است و مدیران ارشد به خوبی می دانند موفقیت آن ها در راه رسیدن به اهداف کلان بنگاه ، در گرو جلب رضایت مشتریان است از سوي دیگر نمی توان گفت همه مشتریان به یک اندازه در موفقیت شرکت نقش دارند بنابراین جلب رضایت مشتریان کلیدي، حساسیت بیشتري خواهد داشت (عباسی و ترکمنی،1389، ص 20 ).

امروزه، مشتريان كليدي به‌عنوان يك دارايي ارزشمند و يك منبع مهم نوآوري در خلق ايدههايي براي توليد كالاها و خدمات جديد به حساب ميآيند كه مستلزم تمركز زيادي بر آنهاست. بنابراين شركتها سعي ميكنند از استراتژي منحصر به فردي براي حفظ مشتريان فعلي و وفادار خود به جاي كسب مشتريان جديد كه مستلزم سرمايه گذاري بيشتري هستند استفاده كنند. افزايش رقابت و كاهش وفاداري منجر به ظهور مفاهيمي با تمركز بر توسعه روابط با مشتريان شده است(دلوي ,كدخدايي اليادراني ،1391، ص 99)


نگرش شركتها و مؤسسات به لحاظ گسترش فضاي رقابتي به ناگزير بر جلب هر چه بيشتر رضايت مشتري براي فروش وكسب سود بيشتر متمركز شده است با گذر از اقتصاد سنتي و شدت يافتن رقابت درابعاد نوين، مشتري به صورت ركن اصلي و محور تمام فعاليتهاي سازمانها درآمده است؛ به نحوي كه ازديدگاه رقابتي، بقا وتداوم حيات سازمانها درگرو شناسايي وجذب مشتريان جديد وحفظ مشتريان موجود است (طاهرپور کلانتری و طیبی طلوع،1389، ص 112 ).
اگر سیستم مدیریت ارتباط با مشتری به خوبی طراحی و اجرا گردد به شناخت کامل و جامعی از مشتری منجر خواهد شد CRM به بنگاه ها اجازه می دهد تا به آسانی مشتریان سودمتد را شناسایی نموده و تلاش های بازاریابی را بر مشتریانی که از بنگاه خرید می نمایند، متمرکز کنند درک بهتر مشتری کنونی به بنگاه اجازه می دهد تا با تعامل ، پاسخ گویی و ارتباط مؤثر با آنها ، نرخ حفظ مشتریان را به طور چشمگیری افزایش دهد (امیری،1388، ص 46 ).


CRM از سه بخش اصلی تشکیل شده است مشتری، روابط، مدیریت، منظور از مشتری و مصرف کننده نهایی است که در روابط ارزش آفرین نقش حمایت کننده را دارا می باشد منظور از روابط ایجاد مشتریان وفادارتر و سودمندتر از طریق ارتباطی یاد گیرنده می باشد و مدیریت عبارت است از خلاقیت و هدایت یک فرایند کسب و کار مشتری مدار و قرار دادن مشتری در مرکز فرایندها و تجارب سازمان امروز در سازمانها به مدیریت ارتباط با مشتری اهمیتی استراتژیک داده شده است در شرایط دشوار رقابت ارتباط به هنگام و سازمان یافته با مشتریان مناسب ترین راه افزایش رضایت مشتری، افزایش فروش و در عین حال کاهش هزینه ها ست با توجه به این مسایل مدیریت ارتباط با مشتریان در سازمان ها نوعی استراتژی تجاری به شمار می رود(آقا داود،1385 ).

متخصصان و نظریه پردازان هرکدام تعاریف مختلفی از مدیریت روابط مشتریان ارائه می دهند که می توان انها را در چهار گروه کلی (به‌عنوان استراتژی،فناوری،فرایند و سیستم اطلاعاتی ). طبقه بندی کرد(الهی و حیدری، 1387 ، ص 25). اگر از سه متخصص CRM این سوال پرسیده شود که CRM چیست؟ می توان به 4 پاسخ مختلف دست یافت گروهی CRM را استراتژی برخی فناوری و بعضی فرآیند و دسته ای دیگر آن را سیستم اطلاعاتی به شمار می آورند(Oztaysi et al. , 2011 ,p 9789)اگر از سه متخصص CRM پرسيده شود كه CRM چيست ؟می‌توان به پنج پاسخ مختلف دست يافت گروهي CRM را استراتژي ،برخي فناوري،بعضي فرايند و دسته اي ديگر آن را سيستم اطلاعاتي به شمار مي آورند در اينجا چند مورد از تعاريف CRM ارائه ميشود.

فهرست مطالب
فصل دوم:
سیستم مدیریت مشتری محور
2-2-مقدمه
2-2-1-تعریف مشتری
2-2-2-تعاریف مدیریت ارتباط با مشتری
2-2-3-تعریف مدیریت ارتباط الکترونیکی با مشتری (ECRM ).
2-2-4- مدیریت ارتباط یکپارچه با مشتری (ICRM ).
2-2-5-تاریخچه سیر تکاملی مدیریت ارتباط با مشتری
2-2-6- ابعاد وعناصر CRM 55
2-2-7- اهداف CRM از دیدگاههای مختلف 56
2-2-7-1 اهداف CRM از دیدگاه بارنت 57
2-2-7-2 اهداف CRM از نقطه نظر نول
2-2-7-3 اهداف CRM از نظر سویفت2
2-2-7-4 اهدف CRM از دیدگاه گالبریث و راجرز1
2-2-7-5- اهداف CRM از نقطه نظر کالاکوتا و رابینسون 2 :
2-2-8-فرایند CRM
2-2-8-1 ارتباط فروشنده-خریدار
2-2-9-دیدگاهای مختلف در مورد مدیریت ارتباط با مشتری
2-2-9-1- دیدگاه اول : تلقی CRM به‌عنوان یک فرآیند
2-2-9-2 دیدگاه دوم: تلقی CRM به‌عنوان یک استراتژی
2-2-9-3 دیدگاه سوم: تلقی CRM به‌عنوان یک فلسفه
2-2-9-4 دیدگاه چهارم: تلقی CRM به‌عنوان یک توانمندی
2-2-9-5 دیدگاه پنجم: تلقی CRM به‌عنوان تکنولوژی
2-2-10- مزایای مدیریت ارتباط با مشتری
2-2-11-مراحل ارائه خدمت در مدیریت ارتباط با مشتري
2-2-12- اجرای CRM
2-2-13-مدل نظري اجراي CRM
2-2-14-ابعاد مدیریت ارتباط با مشتری
2-2-14-1 بعد فکري CRM
2-2-14-2-بعد فناوري اطلاعات CRM
2-2-14-3 بعد اجتماعی CRM
2-2-15-چالش های اجرایی CRM
28-چرخه تجاري مديريت ارتباط با مشتري (CRM)
2-2-16-درك نياز هاي مشتريان و تمايز بر مبناي مشتريان

2-3پیشینه پژوهش

منابع

قيمت فايل:29000 تومان
تعداد صفحات:74
تعداد اسلايدها:74
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی