روانشناسی و علوم تربیتی
پرسشنامه سازگاری نوجوانان دبیرستانی (دانش آموزان) سینها و سینگ 1993 جهت سازگاری مطلوب و نامطلوب در سه حوزه عاطفی، اجتماعی و آموزشی از یکدیگر با نمره گذاری، تفسیر، روایی و پایایی، بررسی مولفه ها و خرده مقیاس ها،
60 سوالی در قالب فایل ورد و با فرمت docx
تفسیر و نمره گذاری ابزار پرسشنامه سازگاری نوجوانان دبیرستانی:
این پرسشنامه در دانشگاه شانکار توسط سین هاوسینک درسال 1993ساخته و هنجاریابی شده است (به نقل از فولادی، 1383). این آزمون با این هدف ساخته شد تا نوجوانان 14 تا 18ساله را از جهت سازگاری مطلوب و نامطلوب در سه حوزه عاطفی، اجتماعی و آموزشی از یکدیگر تشخیص دهد. این پرسشنامه شامل 60 گویه (در هر حوزه 20 گویه) است و به صورت بلی – خیر پاسخ داده می شود. در نمره گذاری به پاسخ های بلی نمره صفر تعلق می گیرد که بیانگر سازگاری بالاست و به پاسخ های خیر نمره یک داده می شود که بیانگر سازگاری خیلی ضعیف است. برخی گویه ها به طور معکوس نمره گذاری میشوند.
روایی و پایایی پرسشنامه سازگاری نوجوانان دبیرستانی سینها و سینگ پرسشنامه اولیه دارای 100 سوال بوده است. سین هاوسینگ (1993)، پس ازبررسی های مختلفی که برروی نمونه های تصادفی مرکب از 1950 نفر از دانش آموزان کلاس های اول تا سوم دبیرستان انجام دادند، 60 سوال را انتخاب نمودند. ضریب پایایی تنصیف برابر 95/0، بازآزمایی معادل 93/0 و 94/0 گزارش شده است (به نقل از فولادی، 1383). در پژوهش حاضر پایایی این پرسشنامه با روش آلفای کرونباخ برابر با 84/0 محاسبه شد.