سایت کاریابی جویا کار

جوانی با سرمایه 3 میلیون به درآمد 8 میلیونی در ماه رسید

دسته بندي: اخبار / استخدام / اخبار حوزه اشتغال
7 آبان

بر اساس اطلاعات خبرنگار اقتصادی ،  امروزه بسیاری از دانشجویان و فارغ التحصیلان در مراکز علمی منتظرند تا با پایان یافتن تحصیلات وارد بازار کار شوند و «بازار کار» در ذهن بسیاری از آنان شغل های آماده ای است که منتظر آن هستند. این نوع تفکر باعث کاهش نیروی اشتغال مولد شده است و همه منتظرند دیگران پیشگامان ایجاد اشتغال و تولید ثروت برای حرکت به سمت توسعه اقتصادی باشند. اما گام اول برای حل این مشکل ترویج کارآفرینی است.

 بخش کشاورزی از جمله حوزه شیلات و آبزیان به خاطر داشتن ظرفیت های اشتغالزایی و کسب درآمد ، بستری مناسب برای تحقق اقتصاد مقاومتی بوده و می تواند در توسعه اقتصادی کشور نقش آفرینی کند.

در بخش کشاورزی می توان با سرمایه گذاری کمی در مقایسه با سایر بخش ها و با ایجاد سامانه های آبیاری تحت فشار، آبیاری قطره ای، راه اندازی مزارع پرورش ماهی و آبزیان، قارچ های خوراکی و پرورش ماکیان در مناطق مختلف به ویژه مناطق روستایی که در آنها نیرو کار جوان وجود دارد، این طرح ها را با موفقیت اجرا کرد.

مجیدماهیجانی، کارآفرین روستای آساوله شهرستان کامیاران است که با راه اندازی مجمتمع پرورش ماهی سردآبی توانسته به عنوان یکی از ستارگان اقتصاد مقاومتی معرفی شود.

وی از سال 91 تاکنون به کار پرورش ماهیان سردآبی مشغول است و در ابتدا با پرورش 9هزار قطعه ماهی فعالیت خود را آغاز نموده است و از این طریق توانسته با درآمدزایی، هزینه های زندگی خود و خانواده اش را تأمین کند.کار ما خانوادگی است به همراه مادر،همسر و فرزندانم مشغول کار هستیم اما علاوه بر همکاری خانواده برای 6نفر دیگر هم شغل ایجاد شده است. از آنجایی که زمین کشاورزی و آب چاه داشتیم و شرایط آب و هوایی منطقه برای این کار مناسب بود ترجیح دادیم به سمت این شغل برویم.

ماهیجانی  با بیان اینکه سالیانه 50 تن ماهی سردآبی قزل آلا در سال تولید می کنیم گفت:وضعیت بازار و درآمد سالانه تولید ماهیان سردآبی در استان بسیار مطلوب و رضایت بخش است .در سال جاری 50 تن ماهی به تهران صادر کرده و مقدار قابل توجهی هم به دیگر شهرستان های استان و کرمانشاه عرضه شده است. سود ماهیانه ما حدود 8میلیون تومان است.  درآمد سالیانه من 90تا100 میلیون تومان است.  شغل قبلی من الکتریکی بود اما به دلیل درآمد اندک ترجیح دادم شغلم را عوض کنم.

کارآفرین روستای آساوله شهرستان کامیاران گفت: کار پرورش ماهی را با سرمایه 300 میلیون ریال شروع و از یکی از بانک های عامل نیز 250 میلون ریال تسهیلات دریافت کردم.
 زنبورداری، پرورش قارچ، بوقلمون و پرورش ماهی ظرفیت مناسبی برای کارآفرینی و اشتغالزایی دارد و هر کدام از این رشته ها می تواند منبع درآمدزایی خوبی برای خانواده ها باشد.

وی اظهار کرد: علاوه بر پرورش ماهی به باغداری و کشاورزی نیز مشغول بوده و هر ساله چندین تُن محصولاتی زراعی و باغی از جمله سیب، گوجه فرنگی، گندم و یونجه تولید میکنم.

 ماهیجانی با بیان اینکه کشاورزی پتانسیل ارزشمند اقتصادی است گفت:کشاورزی سرمایه ملی کشور است و توسعه این بخش می تواند به تحول در اقتصادی استان منجر شود. تولید محصولات کشاورزی می تواند افزون بر تحول و شکوفایی این بخش منجر به اشتغال پایدار در روستا شود و روستاهای استان کردستان به سبب داشتن منابع طبیعی فراوان بستر مناسبی برای ایجاد کارآفرینی و اشتغالزایی دارند.روستای آساوله در 15 کیلومتری کامیاران قرار دارد و این شهرستان با 110 هزار نفر جمعیت در فاصله 65کیلومتری جنوب سنندج واقع شده است.

 پایان/

منبع خبرتسنیم - استخدام
اشتراک گذاري در:تلگرام کلوب فيس نما لينکداين گوگل پلاس توئيتر فيس بوک
ارسال نظر
عکس خوانده نمی شود
دسته بندی ها
تبلیغات متنی