شامل 49 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان جامعه شناسی ، علوم تربیتی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
رالف گوستاو دارندورف در می 1929م در شهر هامبورگ آلمان بهدنیا آمد. او یک جامعهشناس آلمانی- انگلیسی، فیلسوف، سیاستشناس و سیاستمدار بود. وی در بین سالهای 1947 تا 1952 به تحصیل در فلسفه کلاسیک و جامعهشناسی در دانشگاه هامبورگ پرداخت و در سال 1952 موفق به اخذ درجه دکترای فلسفه شد. در بین سالهای 1953 تا 1957 تحقیقات آکادمیاش را در مدرسه اقتصادی لندن ادامه داد و موفق به اخذ درجه دکتری در جامعهشناسی گردید. او همچنین در بین سالهای 1957 تا 1960 استاد جامعهشناسی در هامبورگ، 1960 تا 1964 در توبینگن (Tubingen) و 1966 تا 1969 استاد دانشگاه کونستانز (Konstanz) بوده و سرانجام در 17ژانویه سال 2009م درگذشت.
داندروف از نظریهپردازان تئوری کشمکش بوده و برخلاف جامعهشناسان معاصر که تحلیل اجتماعی را در رابطه با وفاق اجتماعی مورد توجه قرار دادند، دارندورف مدعی است که جامعهشناسی معاصر باید به مسائل مربوط به تغییرات اجتماعی و تضاد نیز بپردازد. لذا از دید وی نه کارکردگرایی ساختاری و نه مارکسیسم نمیتواند بهتنهایی دیدگاهی رضایتبخش درباره جامعه ارائه دهند زیرا اولی به تضاد اجتماعی توجه چندانی نمیکند و دومی شواهد آشکار توافق و هماهنگی در ساختارهای اجتماعی جدید را نادیده میگیرد.
دارندروف برای فرار از مدل یکجانبه کارکردگرایی و نواقص آن پیشنهاد ترکیب عناصر سودمند آراء مارکس با دیدگاه کارکردگرایی را مطرح نموده و رویکردی تلفیقگرا اتخاذ میکند که پیوند دهنده و ترکیبکننده دیدگاههای نظم و تضاد است. بنابراین از نظر وی نظریهپردازان توافق باید یکپارچگی ارزشی را در جامعه بررسی کنند ولی نظریهپردازان توافق باید برخورد منافع و نقش اِعمال زور را مورد بررسی قرار دهند که جامعه را در مواقع رویارویی با این تنشها منسجم نگه میدارد. در واقع وی معتقد بود که کشمکش و توافق لازمه همدیگرند.
با این اوصاف و اعتقاد دارندورف، وی در مورد نظریه جامعهشناختی درباره تحول یک نظریه جامعهشناختی که دربرگیرنده هر دو فراگرد باشد، خوشبین نبود. بنابراین از خیر یک نظریه واحد گذشت، بر آن شد که یک نظریه کشمکش را درباره جامعه، ساخته و پرداخته کند.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
آثار
مبانی فکری و زمینههای شکلگیری نظریات دارندورف
اصطلاحات و نظریات دارندورف
نقد به دارندورف و دیدگاه او
پایان
عنوان : نظریه تضاد دارندورف
فرمت : پاورپوینت
حجم : 248 کیلوبایت
تعداد صفحات : 49
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم تربیتی