مدیریت
دانلود
پرسشنامه پایاننامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت
پرسشنامه ارزیابی آمادگی الکترونیکی در شهرها در حوزه استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در جامعه
تعدا سوالات پرسشنامه ارزیابی آمادگی شهر الکترونیک : 19 سوال
پرسشنامه ارزيابي آمادگي الکترونيکي در شهر همداندر حوزه استفاده از فناوري اطلاعات و ارتباطات در جامعه
شهروند محترم، اين پرسشنامه در راستاي انجام يک فعاليت پژوهشي در زمينه "اثرات پيادهسازي شهر الکترونيک بر مديريت شهري در شهر همدان" تهيه شده است. درخواست ميشود با همكاري صميمانه و صادقانه خود، با پاسخگويي به سوالات اين پرسشنامه، ما را در اين فعاليت پژوهشي ياري رسانيد.
راهنماي تكميل پرسشنامه
پرسشها در دو بخش تنظيم گرديدهاند.
بخش اول شامل 10 سوال است که با توجه به پاسخ خود، يک يا چند گزينه مورد نظر را علامت خواهيد زد.
پرسشهاي بخش دوم بر اساس مقياس 5 رتبهاي تنظيم شدهاند. براي هر پرسش ميتوانيد با توجه به نظري كه داريد از ميان اين 5 رتبه يكي را انتخاب كنيد.
ویژگی پرسشنامه (بطور خلاصه) :
تعداد گویه ها : 19
روایی و پایایی : دارد
نحوه نمره گذاری : دارد
منبع : دارد
نوع فایل : word و قابل ویرایش
تعداد صفحات : 11
هدف از این پژوهش ارزیابی آمادگی الکترونیکی در شهرها در حوزه استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در جامعه بصورت جامع و کامل و با منابع جدید می باشد.
چکيده
اين تحقيق به منظور تعيين و بررسي وضعيت شهر الکترونيک در همدان و يافتن راهکارهاي اجرايي شدن آن و تعيين اثرات پيادهسازي شهر الکترونيک بر مديريت شهر انجام گرفته است. به همين منظور، وضعيت شهر الکترونيک همدان از چهار منظر زيرساخت تکنولوژيک، زيرساخت فرهنگي و اجتماعي، بودجه و منابع مالي و نهايتاً زيرساخت نيروي انساني متخصص مورد بررسي قرار گرفته است.
در حوزه زيرساخت فرهنگي و اجتماعي اقدام به طراحي پرسشنامه و توزيع آن بين شهروندان همداني شده و در سه حوزه ديگر از آمارهاي موجود استفاده گرديده است. در اين تحقيق از روش نمونهگيري خوشهاي تصادفي استفاده شده و حجم نمونه آماري 250 نفر بوده است. پس از شناخت وضع موجود، راهکارهاي تحقق شهر الکترونيک بررسي شده و اثرات پيادهسازي شهر الکترونيک بر مديريت شهري بيان شده است. نهايتاً پس از بررسيهاي انجام گرفته مشخص گرديد، در حوزه زيرساخت فرهنگي و نيروي انساني، وضعيت نسبتاً خوبي در مقايسه با کشورهاي پيشرو در زمينه فناوري اطلاعات و ارتباطات وجود دارد اما در حوزه زيرساخت و همچنين از نظر ميزان بودجه تخصيصي براي فناوري اطلاعات و ارتباطات، تفاوت فاحشي با کشورهاي پيشرو وجود دارد.
واژگان کليدي:
شهر الکترونيک، دولت الکترونيک، آمادگي الکترونيک، زيرساخت فرهنگي، زيرساخت تکتولوزيک، مديريت شهري