مدیریت
بسیاری از اوقات موقعیت خرید در فرایند تصمیم خرید تأثیر می گذارد. آثار موقعیت خرید بر روی فرایند تصمیم خرید عبارتند از: از نقش خرید، عوامل احاطه کننده اجتماعی، عوامل احاطه کننده فیزیکی، آثار مربوط به زمان و حالت و شرایط خریدار (Falk and campel , , P: ).
نقش خرید نخستین عامل برای مشغولیت در تصمیم گیری است. کاوش اطلاعات و ارزیابی گزینه ها ممکن است بسته به اینکه خرید برای هدیه دادن یا استفاده شخصی باشد، فرق کند. عوامل احاطه کننده اجتماعی، حضور افراد هنگام تصمیم گیری خرید است که امکان دارد بر خرید اثر بگذارد. وجود دکوراسیون و موزیک ملایم در بعضی فروشگاه ها از عوامل احاطه کننده فیزیکی است که ممکن است بر تصمیم خرید اثر بگذارد.
عوامل زمانی شامل مقطعی خاص در یک روز یا مدت زمان موجود و ممکن برای خریدار نیز ممکن است بر تصمیماتی مانند تعیین محل خوردن صبحانه یا ناهار و آنچه سفارش داده می شود، اثر بگذارد. سرانجام حالت و شرایط خریدار مانند شرایط روحی او یا مقدار پولی که در دسترس دارد ممکن است بر فرایند تصمیم خرید مؤثر باشد. با توجه به تأثیرات عوامل موقعیتی در فرایند تصمیم گیری خرید، بازاریابان باید آنها را به دقت مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند تا بتوانند آمیخته بازاریابی مناسب آنها را فراهم و عرضه کنند. شناخت این عوامل در فرهنگ ها و بازارهای گوناگون بویژه برای صادرات نقش ارزنده ای دارد؛ زیرا بر مبنای آن می توان سیستم های توزیع و تبلیغ را به نحوی بهینه عرضه کرد (نعلچی کاشی و همکاران؛ 1391؛ 51).
فهرست مطالب
نیات رفتاری 2
2-2-1) تعریف نیات رفتاری 2
2-2-2) عوامل روانی و فردی مرتبط با نیات رفتاری مصرف کنندگان 3
1. انگیزه: 4
پنج عامل اساسی در یادگیری عبارتند از: 7
همه تلقیات دارای این ویژگی های مشترک هستند: 11
2-2-3) عوامل موقعیتی مرتبط با نیات رفتاری مصرف کنندگان 13 2-2-4) عوامل آمیخته بازاریابی مرتبط با نیات رفتاری مصرف کنندگان 14
2-2-5) بررسی انگیزه های اقدام به خرید مصرف کننده 14
• چگونگی خرید: 14
2-2-6) رفتارهای گوناگون به هنگام خرید 16
شکل 2- 4) رفتارهای گوناگون خرید ( کاتلر و آرمسترانگ، 1388، ص323) 18
2-2-7) اقدام به خرید 19
2-2-8) نیات رفتاری در تبليغات موبایلی 22
بخش دوم: پیشینه تحقیق 24
مطالعات خارج از کشور: 24
مطالعات داخل کشور: 28
منابع و مآخذ 30
منابع لاتین: 32